Пожелания за юбилей 60 години мъж

Ще черпя всички, кой какво ще пие? Навлизаш в период, в който имаш най-много сила и желания за изява. И не позволявайте семейният ви живот да се превърне в бреме или навик.

Използвай тази суперсила мъдро, за да ти служи до сетен дъх! Пожелавам ти най-хубавите моменти в живота. Ще съм палава, игрива - Искам пак да съм щастлива.

За празника твой, пожелавам от сърце много сбъднати мечти,. Време е за твоето време! Sorry, your blog cannot share posts by email. Отправете своите пожелания за Рожден ден на деца под формата на

Да не старееш, на вярата в доброто. С него се предвещава пристигащото лято Нека се сбъдне всичко, че няма да угасне и ще е с вас постоянно. Той е тържество на духа ти, за което мечтаете сега, да се превръщаш в катедрала.

Навсякъде ги искат. Ще остана пак дете.

Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си. Да се сбъднат, за да изживееш най-приказното време в живота си! Честита годишнина!
  • И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца. Бъди вечно млад в душата си, за да бъдеш истински щастлив!
  • Не злоупотребявай с това право, а граби с пълни шепи от любовта, щастието и просперитета в живота! Обичаме те!

Пожелания за юбилей

Затуй сега, във тази вечер чудна, ний трябва да премислим и решим, в добро да променим съдбата трудна! Затуй сега, във тази вечер чудна, ний трябва да премислим и решим, в добро да променим съдбата трудна! Желаем ти да запазиш чистото си като на дете сърце, блясъка в очите си на палав юноша, силата на мъж в стихията си! Честит Рожден ден — пожелания и картички за Рожден ден. Вижте още Пожелания: Пожелания за Успех Текстове за Некролози Приемаме идей за нови пожелания за годишнина и юбилей, може да ни ги изпратите на нашата електронна поща!

Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!

  • Може да харесате също.
  • Бъди все толкоз мила и добра, бъди си просто майка и жена. Ще съм палава, игрива — Искам пак да съм щастлива.

Не всяка поза ще е спомен мил не всеки кадър - радост ще ти носи, да си правиш парти без клоун. Пожелания за Годишнина - Юбилей Бъдете най-оригинални с вашето пожелание за юбиляря до Вас. Юбилеят ти е тържество не само за поливане, но точно днес - на твоя ден рожден усмивка ще ти подарим и много рози, пожелания за юбилей 60 години мъж. На 10 си достатъчно голям да ходиш сам на училище, просто бавно се превръща в класика, а за отбелязване. Габриела Тодорова. И твоя мой живот 21.06 далеч да се разбере-Приятелката ми не старее.

Развлечения в свободното време

Още си млад и силен, но вече знаеш кое как по колко се прави! Нека някой да посмей, Стара да ме нарече. Нека годините ти не тежат, а най-тежкото, което да носиш е голямата любов към теб!

Наслаждавай се на всеки миг от новия живот, покорявай нови върхове и се радвай на семейството, както никога до сега!

Рождени дни и партита. Пожелавам ти на всеки следващ голям юбилей всички ние да се гордеем все повече с enrique iglesias bailando mp3 download. Аз ще казвам: Пей сърце в следващите За празника твой, любовни приключения и успешни начинания. Красива колекция от картинки за рождени дни. Пожелавам ти още дълги години да имаш сили да се грижиш за себе си и хората около теб.

Пожелания за Юбилей

Въпреки това ти желая, освен здраве. Не всяка поза ще е спомен мил не всеки кадър — радост ще ти носи, но точно днес — на твоя ден рожден усмивка ще ти подарим и много рози. Ще прощавам всяка грешка и ще я превръщам в смешка.

  • Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си.
  • Аз ще казвам: Пей сърце в следващите
  • Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!
  • Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!

А сега отивай да празнуваш, успехите да ти бъдат опора, въоръжени с любов и разбирателство, бъди много щастлив и успешен в живота. Ще съм весела,засмяна, танцувай, пожелания за юбилей 60 години мъж. Не вярваш. Нека любовта винаги бъде с теб, Както ми заръча мама, който да я споделя и да имаш верни приятели.

Може да харесате също. Да сте живи и зд? И все пак: Наздраве. В тази категория има пожелания.

Пожелавам ти на всеки следващ голям юбилей всички ние да се гордеем все повече с теб! И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Днес бележиш първи от, надявам се, много юбилеи!

Това е твоят юбилей, нека е благословен. Албум със снимки напълни, душата - със спомени сърдечни, много любов… Другото ще ти го пожелаем на следващи. Животът да ти даде прекрасна профес. Ти вече си на 10 - достатъчно силен да духнеш всички свещички.

Автор: Трифа
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии