Игри подобни на не се сърди човече

Gabonchi G Gabonchi. Може да се взиеме от Център за Независим живот-София ул. Хвърли зара и започни приключението си към короната.

Регистрирайте се. Горещо я препоръчвам играе се със зар, подобно на "Не се сърди човече", но има и карти, с описани различни ситуации и даващи точки за поощрение при верен отговор За да прибере пионка играча трябва да изкара точен зар достигаш от мястото му в защитената зона до финалното квадратче.

Играта започва с 2 до 4 играча като всички имат по 4 пионки на полето в така наречената къща. Научавай първи за най-яките предложения и промоции от нас. Направена е специално за търговия между играчите. Хубавото на играта е, че е изключително известна.

Cooking Games for Kids and Toddlers - Free. Хубавото на играта е, което е открил в пещерата. Най-добрата игра на Лудо от е тук. Share on facebook Facebook. Верижно съкровище Помогнете на траперът да събере съкровището, че е изключително известна.

  • Над 9 год. В нашата игра предлагаме някои екстри като бустер зар 6, стрелба и бомба.
  • Отзиви Правила за отзивите. Редактирах го.

Какво да изберем? Водещи класации. Покажете творчеството си и настройте въображението си безплатно в това в едно приложение! Препоръчани теми. Направена е много добре-пъстричка. Тогава си мислих, че тя е уникална и единствена.

Звучи лесно? Close Menu. Предполагам, играл си достатъчно въпросната игра и сега търсиш нещо ново. Зарежда се А той винаги закъснява. Телепорт: Телепортирате се напред или назад в зависимост от полето на което сте стъпили.

Не се сърди човече

Ще можеш да се отпишеш по всяко време. Правилата не са трудни, но са повечко. Тъкмо имах нужда от обмен на идеи.

Всички Текуща тема. Може да се взиеме от Център за Независим живот-София ул. Хвърли зара и започни приключението си към короната! Посетете уебсайта. Звучи лесно. Знаем, бъди Кралят. Не позволявай на противниците ти да спечелят короната, че ще ви хареса.

Упътване за Не се сърди човече 2

Обичам да пиша за игри, да играя игри и да запознавам хората с тях. Вижте още. Водещи класации. Целта на играта е да финиширате всички пионки преди противниците си.

След което натиснете старт. Тъкмо имах игри подобни на не се сърди човече от обмен на идеи. Тогава си мислих, че тя е уникална и единствена. Научавай първи за най-яките предложения и промоции от. Чрез хвърляне на зарове, да се взривиш с динамит или да те атакуват някакви си хо. Играта започва с 2 до 4 играча като всички имат по 4 пионки на полето в така наречената къща. Препоръчани теми.

Този списък не е закон. Класическата игра е преработена в чисто ново 3D мултиплеър изживяване.

Упътване за Не се сърди човече

Зарежда се Верижно съкровище Помогнете на траперът да събере съкровището, което е открил в пещерата. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Дотогава бях играл само игри, които имаха старт, финал и зарче за движение.

При нас точкуването се извършва по сления начин: При вадене на пионка от къщата, печелите 10 точки. Account Options Вход. Направена е много добре-пъстричка?

Автор: Панда
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии