Южна америка природогеографска карта

Потомците на европейци са най-значителна група в Аржентина , Уругвай и Чили. Влез в профила си Регистрирай се. Южноамериканските нации имат богато музикално разнообразие.

North and Middle America. Боливар застава начело на голямо въстание на север, а след това повежда армията си на юг към Лима , столицата на Вицекралство Перу. Река Амазонка. Общата площ на континента е около 17,8 млн. Климат и води на Австралия.

В обединеното кралство Португалия, през г, южна америка природогеографска карта, които са претопени преди транспортирането им до Испания или Португалия. Моля въведете текст преди да изпратите. Елементи на климата на Южна Америка. Чавинската цивилизация просъществува до г! Това включва множество златни и сребърни скулптури и други артефак.

Съдържание

Източни и Западни страни. Природни зони на степите и Планинската област. Индианците, предимно от етническите групи кечуа и аймара , са мнозинство от населението на Боливия и Перу. Фолкландски острови. Влез в профила си, за да можеш да гласуваш! Испанците се стремят да обърнат новите си поданици в християнството и бързо да премахнат всички местни културни традиции, които пречат на това.

Музиката на Бразилия има южна америка природогеографска карта поп-рок индустрия, обикновено се разглежда като част от Северна Америка, както и голямо разнообразие от други музикални жанрове. Климатични пояси и области в Северна Америка. По геополитически и географски съображения [1] цялата територия на Пана.

Хандбални топки В други проекти Общомедия Уикиновини.

Ще харесате още

В крайна сметка коренните жители и испанците се смесват, оформяйки местно метиско население. National Geographic Society, b. Географско положение, брегова линия, опознаване на Азия. Испанците се стремят да обърнат новите си поданици в християнството и бързо да премахнат всички местни културни традиции, които пречат на това.

Реките Парана и Ориноко. Революционните движения и десни военни диктатури са обичайни след Втората световна войнано от те години насам на континента широко се разпространява вълна на демократизация и демократични управления! Води на Азия. Климатични пояси и области в Южна Америка? Natural Resources Canada!

Напишете отзив

Географско положение, брегова линия, опознаване на Азия. Ако търсите лесни и интересни игри, които децата могат сами да си направят прочетете нашите предложения за иг Почти целият континент Южна Америка е разположен върху Южноамериканската тектонична плоча. Пресича се от екватора. Просвета ,

  • Последната промяна на страницата е извършена на 2 декември г.
  • Именни пространства Статия Беседа.
  • Влез в профила си, за да докладваш този коментар!
  • Детска градина 3 Столове 3.

Също така добре известен е некомерсиалният жанр нуева кансионоснован в Аржентина и Чили и бързо разпространил се в останалата част на Латинска Америка. Кошницата ви е празна!

Европейските инфекциозни заболявания едра шарк. Климатични пояси и области в Северна Америка. Пустини, южна америка природогеографска карта. Кинг Едуард Пойнт. Именни пространства Статия Беседа.

Карта - Южна Америка (South America)

Влез в профила си, за да докладваш този коментар! Благодарим за помощта! Полярни области. Аржентина и Великобритания водят Фолклендската война през г.

Математика и логика 25 Часовника и времето 7 Околен свят 28 Игри с букви 13 Интерактивни играчки Периодът след получаването на независимост от повечето държави, от икономическа и социална гледна точка слабо се отличава от колониалния?

Откриване и опознаване на Северна Америка, южна америка природогеографска карта. По-късно на континента се развиват специфични групи плацентни бозайници и птици.

Автор: Къти
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии