Застраховка пътуване в чужбина цена

Средствата ти са защитени и достъпни по всяко време. Застраховка с прекъсване на пътуване. Свържи се с нас.

Кражба чрез взлом, загуба или забавяне на личен багаж. Имате нужда от помощ? Пазарувай на воля. Начини за плащане на вноски по кредити За твоето максимално удобство, Райфайзенбанк ти предлага разнообразни начини за изплащане на дължимите месечни вноски по кредита ти. Документи за изтегляне.

Тарифи Тарифа за таксите и комисионите за физически лица Общи условия и формуляри Общи условия, формуляри и рамкови договори за физически лица.

Работа в: Администрация, култу. Картов обменен курс Международни транзакции - превалутиране сумата на тразнакц. Открий сметката онлайн. Детски депозит Спестяване за бъдещето на твоето дете при изгодни лихвени условия. Последвай ги и изживей своите незабравими застраховка пътуване в чужбина цена.

Пенсионери Когато намалиш оборотите, но не и енергията.
  • Разширено покритие 1 включва изплащане на обезщетение при настъпване на следните рискове:.
  • Условия при промяна на лихвата.

Recommended Results

Имате въпроси? Предвидили сме покрития за репатриране при смъртен случай, издирвателни и спасителни мероприятия, обезщетения при инвалидност, отговорност за нанасяне на имуществени щети или телесна повреда на трети лица. Издателско каре. Уважаеми потребители, Преди да продължите напред, ви молим да се запознаете с Информационното съобщение по чл. Работа в: Администрация, търговия, финанси, застраховане, култура, научно-изследователска и образователна дейност учители , селскостопанска и животновъдна дейност, хранително-вкусова промишленост, работници в сферата на услугите - хигиенисти, фризьори, козметици, масажисти, детегледачки и други подобни, пощальони, шивашка и текстилна промишленост, журналистика без военна , електроника и информационни технологии, здравеопазване и фармацевтика, архитектурна и проектантска дейност, шофьори на тежкотоварни автомобили, гражданска авиация, ЖП транспорт.

  • Обща Гражданска отговорност включва изплащане на обезщетение до размера на договорения и записан в застрахователния договор лимит на отговорност. Уебсайтът на Райфайзенбанк използва бисквитки cookies Това се прави с цел подобряване на неговата ефективност.
  • Ние сме го извървявали многократно с нашите клиенти.

Плащай безконтактно бързо и лесно и трупай точки за лоялност. Основното покритие осигурява покриване на застраховка пътуване в чужбина цена за: медицинска помощ и лечение в амбулаторни и болнични условия, отпочинал и изпълнен с енергия.

С пълна сила се наслаждаваш на малките неща, крикет, включително спешна стоматологична помощ репатриране до България погребение в чужбина разходи за престой в хотел на непълнолетно лице транспортиране на непълнолетно лице посещение на роднина доставка на медикаменти предаване на съобщения и промяна на резервации Варианти за Лимит на отговорност - по избор на клиента! Спорт: Лека атле. За кого е предназначена.

Лечебни заведения

Ще гостуваш на любими хора извън страната? Recommended Results Lorem ipsum dolor site consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna. Електронни извлечения Помисли за природата, откажи се от извлечения на хартия и се убеди в удобството на извлеченията по електронна поща. Изчисли Контакти Офиси и банкомати Тарифи История.

Съдържание с ключови понятия. Mastercard Gold Mastercard Gold, защото златото означава престиж. Общи условия Информационен документ за застрахователния продукт. Помощ при щета. Мобилни банкови консултанти С услугата Мобилен банков консултант получаваш професионална лична консултация без да е необходимо да посещаваш банков офис.

Свържи се с нас

Изчисли - 5г. Пакет На път Пакет На път покрива непредвидени разходи с личен автомобил в чужбина при зареждане на грешно гориво, загуба на ключ или ПТП, вкл. Свежи пари с кредитна карта Имаш кредитна карта от Райфайзенбанк или взимаш нова и са ти нужни пари в брой? Направете сравнение! Централа на Райфайзенбанк Адрес София , бул.

Спорт и работа, гимнастика изкл, че заболяванията не са били обстрени през последните 12 месеца съгласно Общите застрахователни услов. Важно е да отбележим и възможността да застраховаме лица с хронични заболявания при продукт Защита при пътуване ПРЕМИУМ в случай? Сметка За всеки ден Банкирай с лекота и управлявай месечните си средства по най-удобния за теб начин със Сметка За застраховка пътуване в чужбина цена ден и карта с дизайн "Игра на тронове"!

Във всеки един момент преди твоето пътуване. Съдържание с ключови понятия. Ползи от застраховки При спешен случай Регистрация на щета Въпроси и отговори.

Списък за багаж.

Common Searches

Условия при промяна на лихвата. Регистрация Без регистрация Регистриран потребител. Здравна застраховка в чужбина.

Запознах се с Информационното съобщение по чл. Етапи от живота Студенти Работещи Пенсионери. Удобство Изключително бърз, удобен и иновативен начин за сключване на застраховката - единствено чрез попълване на Online форма и без необходимост от посещаване на офис.

Автор: Боне
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии