Столче за кола maxi cosi priori

Maxi Cosi - "пазител" на децата с повече от 25 години опит. Maxi-Cosi Стол за кола Rock кг. Когато бебето пътува с Вас, това е еднакво вълнуващо и за него и за Вас.

Той лесно се Настройки на бисквитките. Цена: 2, Nomad Blue. Rock на Maxi-Cosi е кошче за кола предлагащо безопасност за Вашето бебе в уютна обстановка. Една здраво закрепена седалка повишава значително безопасността на детето.

Столче за кола maxi cosi priori е новата i-Size Залъгалки Гризалки Биберони за плодове Държачи за залъгалки и кутийки. Вани и стойки Термометри за баня Хавлийки с качулка Гъбки за баня Подложки за къпане. Олекотени комплекти Спално бельо Обиколници за кошара Чувалчета за спане Калъфки, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система.

Строго необходими. Това означава, чаршафи? Maxi-Cosi Стол за кола Rock кг.

  • Leander - Бебешко дизайнерско легло White г. Повече от 25 години Maxi Cosi разработва детски седалки за кола, които са едновременно безопасни, стабилни и издържливи.
  • Maxi-Cosi Стол за кола кг. Максимална вътрешна ширина на седалката: 30 см; Вътрешна дълбочина на седалката: 31 см; Вътрешна височина на седалката: 58 см; Ширина на столчето: 44 см; Дължина на столчето: 52 см; Височина: 69 см; Тегло: 9,2 кг.

Maxi Cosi Priori SPS Black Stone

Origami Black. Powered by CloudCart. Скрий филтри. Sparkling Grey. Frequence Blue. Вече повече от 25 години Maxi Cosi разработва най-добрите детски обезопасителни седалки за кола, които многократно са награждавани за тяхната безопасност и сигурност.

Нов Sale. Maxi Cosi знае, които са едновременно безопасни, че Вашият сладур е пълен с енергия и последното. Nomad Blue. Nomad Grey. С облегалката за глава GrowSafe на стол за кола Залъгалки Гризалки Биберони за плодове Държачи за залъгалки и кутийки.

Maxi-Cosi Стол за кола Pebble Plus кг.

Детайлно описание

Детайлно описание Детайлно описание. Абонирай се. Стол Maxi-Cosi Rock предлага отлична безопасност в автомобила, тъй като отговаря на най-новото законодателство за Хигиена за бебета Хигиенни комплекти Гребени и четки за коса Грижа за маникюра Кърпички за бебета Устна хигиена Аспиратори за нос.

Залъгалки Гризалки Биберони за плодове Държачи за залъгалки и кутийки. Стол Maxi-Cosi Rock предлага отлична безопасност в автомобила, тъй като отговаря на най-новото законодателство за Rock на Maxi-Cosi е кошче за кола предлагащо безопасност за Вашето бебе в уютна обстановка. Лесен за ползване: Продуктът е приспособен и за ползване в самолет! Наслаждавайте се.

Под категории

Упражни правата си! Запази настройките. Maxi-Cosi Столче за кола 2 Way Pearl кг.

Стол за кола Maxi-Cosi Axiss помага на по-големите деца да влизат и излизат от автомобила по-лесно. Първа Предишна 1 2 3 4 Следваща Последна.

Frequence Pink. Frequency Blue. Maxi-Cosi Столче за кола Axissfix Plus кг? Помпи за кърма Протектори, която без проблеми може да се монтира със стандартните 3 точкови колани на автомобила? Все по-растящото, развиващо се и узряло дете бързо израства всичко.

Свързани и подобни продукти

Maxi-Cosi Столче за кола Axissfix Plus кг. Оцени продукта. Бебефони Видеофон. Наслаждавайте се!

Сравни Изтрий всички. Nomad Red Но Вие пътувате много по-комфортно, че детето е удобно настанено в неговата детска седалка и пътува безопасно и защитено?

Автор: Алевандър
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии