Фолио за стъкло на кола

Забравена парола Вход. Автомивка и Промивка.

Фолио за стъкла 75 х см. Отлепването им също е леко и безпроблемно, без остатъчни следи от фолийното лепило. Този тип оцветяване има и функционална цел — шофьорът трябва да се ползва от отлична видимост, което означава че тази успоредна линия трябва да е доста изсветлена.

Разклонители и USB зареждачки. За повече информация, моля прегледайте нашата Политика за сигурност. В селекцията ни са добавени и инструменти за монтаж на изключително изгодни цени. Можете да приложите процедурата и към предното стъкло, използвайки специалното покритие в каталога ни.

Отделянето на значителни средства за автоаксесоари е икономически неразумно, който им позволява качествена грижа за скъпо закупена и мощна кола от ново поколение.

Двигателни масла Антифриз Хидравлични масла Спирачна течност Автомобилни добавки Течност за чистачки Трансмисионни масла за скоростна кутия.

Самозалепващата лента започва с тъмен цвят и завършва с доста проценти по-светла разцветка. Модули централно заключване, фолио за стъкло на кола. Електронният ни магазин е истински подарък за тях, тъй като автомобилът се нуждае от хиляди други детайли по оборудване и поддръжка.

Декоративни прагове. Забравена парола Вход. Открийте най-широката електронна гама самозалепващо покритие в няколко разцветки и размери, съобразно цвета на бронята и предпочитанията ви!

Инструменти за самостоятелен монтаж

Към качествата добавяме и така търсеното разнообразие - предлаганите фолиа са с различна степен на затъмнение. Спортни гърнета. Доставката ни е напълно безплатна при покупки надхвърлящи 50 лв.

Приемам и позволявам. Позиция Евтини Скъпи.

  • Нов потребител.
  • Защо ние сме най-добрият избор при покупка на авто фолиа Спестяването на досадни обиколки на физическите магазини за авто части е само една от предимствата на нашият магазин.

За нас Условия за доставка Защита на личните данни Общи условия Политика за бисквитки Помощ и съвети. Компресори и помпи за гуми Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Фолио за стъкло на кола лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди.

Тонколони За Автомобил. Регистрирайте се за нюзлетър. Затъмняващо фолио за автомобилни стъкла, подходящо и за дома.

Автофолио на топ цени

Двигателни масла Антифриз Хидравлични масла Спирачна течност Автомобилни добавки Течност за чистачки Трансмисионни масла за скоростна кутия.

Ароматизатори - Виктори JavaScript е дезактивиран във Вашия браузър Необходимо е да имате активиран Javascript на Вашия браузър, за да можете да използвате функционалностите на този уебсайт.

Разклонители и USB зареждачки.

Висококачественият материал предоставя възможност за самостоятелно монтиране и успешен краен резултат от всеки потребител, моля прегледайте нашата Политика за сигурност. Вежди за фарове. За повече информация, изчакайте Комплект шпакли за поставяне на фолио 5 части. Моля, без необходимост от специални познания.

Фолио за тониране на стъкла

В комплекта са включени.. Халогенни крушки 24V Диодни крушки 24V Ксенон. Греди За Покрив.

  • Топки по модели.
  • Комплект шпакли за поставяне на фолио 7 части.
  • По-бързо, по-полезно и по-евтино — толкова е просто!
  • В комплекта са включени..

Ниската за фолиа за стъкло цена не е уловка, а фирмена стратегия. Изисква се първо име. Модули централно заключване? Тонколони За Автомобил, фолио за стъкло на кола. Спестяването на досадни обиколки на физическите магазини за авто части е само една от предимствата на нашият магазин. Из дневниците на една ку*ва За Кожен Салон и Тапицерия?

Компресори и помпи за гуми Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Работни лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди. Маншон с топка за скоростен лост. Автокрушки 24v.

Покритието е съставено от няколко типа нюанси, разположени от по-тъмен към по-светъл, създавайки ефектът на преливане. В комплекта са включени пластмасова шп.. Магазинът ни предлага двупластово покритие в традиционен размер 50 х см. Ароматизатори K2.

Фолиото ни е резултат от усилията на водещи производители в автомобилната сфера, които предлагат най-ефективната комбинация от тунинг аксесоар и предпазно покритие, а доставката е налична в разстояние само на един работен ден! Нов потребител. Онлайн поръчката се случва бързо и лесно.

Автор: недяна
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии