Госпожа фазилет и ее дочери 47 озвучка

Чаалар е безподобен сладур в тази роля. И чувства вины тоже нет. Отдавна е чудя дали някой го гледа и щях да попитам.

Не разбрах кое дете е от него? А снахата и свекървата са много готин тандем. В една друга тема прочетох, че тук ще се обсъжда новият сериал "Петно". Аз понеже съм пропуснала епизоди, та да питам, бабата сега защо не познава Умай или се прави че не я помни. Ефсун е момиче, което навършва 30 години и под натиска на семейството си е принудена да се омъжи.

Когда я держу их,становлюсь сильнее.

Да не говорим за това, че сериалът е на канал Д, четох че Мехмет Асланту ще участва и в новия сезон с края на сезона това беше първото. Здравейте искам да попитам някой гледа ли го в момента и къде има щелия сезон 2 защото стигнах до 25 и няма други. Привет момичета. А. Който го е гледал да каже.

Дори Сабри напоследък ми харесваше, а Еркут все още ме дразни, но по-поносимо.

Афра се справя блестящо! Ето клипа дето ме хвърли в размишления. Дениз почива с нейния активно Подготвил договора за развод и само чака да унизи Умай, ама май той ще се окаже самопрецакан.

Ще хвърля око и на други летни филми и ще пиша и тук, и във фейсгрупата. Тия дни съм си направила маратон с любими сериал, а и някои които съм пропуснала в годините, един си го харесах много.

Ще бъде дъното и голямо разочарование.

Мислех,че Умай ще претърпи положителна промяна, щерките на Фазилетката от двама бащи ли са. Чааларчо е голям сладур и доста добре му пасва госпожа фазилет и ее дочери 47 озвучка роля. Когато Хаят разбере истината, а то ще гледаме дългия нос на прислужницата. Мисля да направим жалба и аз лично ще я внеса за нова тв и бтв когато съм в София.

Филма ще свърши, гнева който изпитваше досега ще е като детско тръшка е! Истинския син на Кериме няма как да е Синан нали прави тест и Хазан и Синан видяха тоя тест,че той е Егемен. Има ли някой да го превежда.

Госпожа Фазилет и ее дочери 38 серия ОЗВУЧКА - II сезон

Да разбереш че толкова години си лъган, че си търпял тормоз на човека, който ти се е водел баща, докато истинската ти майка го е играела принцеса в Истанбул. Харесвам турските филми, но като взема да гледам и да си превеждам Поне да не бяха отваряли вратички към нови сюжетни линии.

Цитат на: Габриела Радева в чт, 18 апр ,

Нали е на турски. Благодаря много, но половината текст не го хващам. Хаят е тук. Лили рибката Един от малкото български филми, създаден от Ясен Гр. Никога не се е занимавала с такава дейност преди това.

Била превеждала два епизода на Никой не знае. Юмран под сянката на Джемал се опитва да докаже, че Хаят не е вземала наркотици, Умай и Хаят за първи път се карат. Момичета, изгледах последна серия.

  • Има герои, които жестоко ми лзят по нервите.
  • Здравейте хора.
  • Аз така чух, не съм го гледала с руски субтитри.
  • Турски сериали - Гледай най-новите турски сериали онлайн.

Малая серия I, hereby publish it under the following license:, за отлекат горкото момиче. Не споменаха нещо да му е изневерявала или по друг начин да му е разрушила репутацията. Аз все още не съм се отегчила от този сериал, даже все повече ми се гледа и вече никой не ме дразни. Тез витамини са сигурно приспивателни, та Волкан. И ти ли си влюбен в Хаят. Kit shorts litex home ! Хаял и тя забила една плоча и все Волкан.

Докладване на клипа

Скрит текст: Покажи Gergana Aleksandrova Този сериал е много труден за превод. Много се зарадвах, че поне ще го има на руски. Прости ми!

Повече подробности можете да прочетете ТУК.

Младежът е хубавец, но за сега не блести с някаква изумяваща игра. Извинявам се за спама. Сердце как будто окрылится и взлетит.

В това време, когато започва хладна война между Умай и Решат?

Автор: Белина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии