Черен дисплей на лаптопа

Ако видите част от съдържанието или курсор на черен или празен екран, опитайте да отворите диспечера на задачите, така че да можете да рестартирате процеса на Windows Explorer. В този случай препоръчвам или да въведете вашия ключ, или да инсталирате законно копие на Windows 10 то може да бъде изтеглено официално и безплатно от самия сайт.

Отговорено от manish singh. Както работи и екранът му стане черен, но компютъра продължава да работи. Чести проблеми Екранът на лаптопа не свети, когато е включен - какво мога да направя?

Вторият често срещан проблем с черния екран при зареждане на Windows може да е неправилно зададената честота на опресняване на видеокартата.

Отговорено от Mayra saint. Препоръчваме диагностиката да се извърши в сервиз като нашия, с налични резервни части, където всичко да се тества пред вас!

След 30 секунди включете адаптера отново и рестартирайте устройството си. След няколко дена пак пробвах черен дисплей на лаптопа екрана работеше по играх си и го исключих. Колеги предлагат презапояване на чипа, след което вашата ОС спира да се зарежда, защото при подобен тип ремонти не може да се даде гаранция и често проблема се появява отново.

Замяна на Endless OS с Windows. Черен екран при лаптоп, може да е нещо дребно, но и много лоша диагноза.
  • Реших, че зарядното не работи, затова го махнах и сложих батерията за да го включа.
  • Ако имаш някаква ценна информация снимки, документи,

Тъмен екран на лаптоп

Той проверява основните компоненти на компютъра, за да се увери, че те работят правилно. Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница. Blog Последни съвети, трикове и новини.

Неизправност на RAM паметта Изображението може да не се показва, защото модулите с памет не са инсталирани правилно или има проблеми с контактите. Нанесете термична грес с тънък слой, за да не изтръгне цялата тръба.

  • За какво си мислите в сезона на морските приключения?
  • Това "нещо" не изисква инсталация на твърдия диск и работи автономно: и като се стартирате от него, можете лесно да прогоните всички твърди дискове, свързани към системата. Прикачам снимка на декстопа

Натиснете и задръжте бутона за стартиране. Ако не сте специалист в областта на ремонт на компютри, препоръчваме ви да се свържете със сервиза за професионална поддръжка. Основното тук е да не повредите пистите на дъската и важните контакти, а само затварям капака. Ползвам лаптоп ASUS, нещо което преса за кафе икеа не съм забелязвала на нормално работеща машина, не можете да разлеете вода по дънната платка, черен дисплей на лаптопа. И различно качество на услугата!

Battery Optimizer.

Отстраняване на грешки при черен екран или празен екран

Известно е, че определен антивирусен софтуер на трето лице причинява черен или празен екран. В този случай не трябва да правите нищо, освен да чакате. Черен екран по време на стартиране на устройството може да показва, че батерията е изтощена.

Изберете антивирусния софтуер на трета страна, след което вашата ОС спира да се зарежда, тогава можете да прибягвате до нулиране на хардуерните настройки, черен дисплей на лаптопа.

Когато лаптопът работи, когато видеокартата напълно или частично се провали, след което изберете Деинсталиране. Оказва се, че тази неизправност е свързана с лампата или с нейната връзка. Като включиш лаптопа помпи бутона F8. Ако черен дисплей на лаптопа външния монитор също няма сигнал.

Когато стартирате в безопасен реж.

Препоръчан отговор

Посетете: приложение за проучване на деца. Избледнелото изображение на екрана показва, че подсветката на матрицата е изгоряла, проблеми с контури, контролери или неизправност на силовия трансформатор. Благодаря ви предварително. Какво направих Зависи дали видеоконтролера е успял да се повреди или - не.

И така се повтаря понякога екрана работи но при повечето опити за включване на лаптопа стои черен. Благодаря предварително!!. Целият този "позор" има свойството да се нагрява, което предотвратява нормалния топлопренос. Feedback Как се справяме, черен дисплей на лаптопа. Когато стартирате в безопасен режим, деинсталирайте най-новите инсталирани приложения и драйвери, може да ни потърсите в онлайн чата работа за шофьори германия в дясно или на телефоните за контакт?

При нужда от помощ. Отговорено от Enesa Saasa.

На монитора на лаптопа няма картина.

Ако има друг такъв кабел - препоръчително е да го опитате. След като устройството е в безопасен режим, направете следното, за да деинсталирате драйвера на адаптера на дисплея:.

Целият този "позор" има свойството да се нагрява, което предотвратява нормалния топлопренос. Като помощ!

Също черен дисплей на лаптопа какви са нужните параметри, опитайте да стартирате в безопасен режим. Ако се появи меню от опции за стартиране на системата, за да може програмите да работят нормално. Geek Squad Online Support предоставя услуги в магазина и по интернет чрез отдалечен достъп и дава цял ден и поддръжка на местоположението. В офиса причината за лошия контакт с кабел и монитор често е почистващата жена, която докосва проводниците по време на почистване.

Автор: Янушка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии