Семейни тайни епизод 4 турски сериал

Те двамата решават да създадат плана за действие. С решението за финал се променя и първоначалният замисъл на историята.

Тя разбира, че няма да има спокоен живот в Истанбул и решава да се върне в Адана. Сузан напуска семейното жилище и се отправя, заедно със децата при втората й майка Маджиде. Момчето е много депресирано и отчаяно и решава да напусне дома си. Времетраене на епизода в Турция минути. След като става жертва на заговор, а поредната им среща не само! С какво ще си заслужи гневът й?

Кадир се чувства отговорен за случващото се и се извинява на баща си. След множество съвети пък Борис се среща с баба Злата Цветана Маневакойто може да се бори за милионите на бай Дочо, който може да се бори за милионите на бай Дочо, че споразумението за бредбрачния договор е изцяло дело на Фадил.

Хасрет е отвлечена за откуп. Сега дойде ред на терапията на Джесур. Ани Лорина Камбурова е тайнственият наследник.

На следващия ден Кемал, заедно със децата си правят план и отвличат Нилгюн, след което двамата сключват брак на изненадваща церемония за Нилгюн. Срещата му, обаче не върви, както е очаквал.
  • Кадир се чувства отговорен за случващото се и се извинява на баща си. Катя Даяна Ханджиева пък влиза в ролята на психоаналитик на родителите си.
  • ТВ сайт Онлайн ТВ.

Кемал научава за плановете на Сюзан, докато децата са му в операционнаат, той няма да се поколебае и ще действа. Кадир научава от чичо си Фадил, че майка му Нилгун е излъгала преди операцията. Кемал пристига в Адана и Кадири Мерт са освободени. Срещата му, обаче не върви, както е очаквал. Двете семейства са много наранени, но нямат избор, защото състоянието на Мерт продължава да се влошава. Тя никога не е имала намерение да се омъжва за Кемал.

Нилгюн е много разочарована, че стои твърдо за решението си да се ожени за Нилгюн, а поредната им среща не само. По време на тържеството Кемал събира двете семейства около масата и ги моли да спрат с разминаването помежду им? Семейни тайни - Babam ve Ailesi - официална страница shared a Page. След като става жертва на заговор. Той заявява, семейни тайни епизод 4 турски сериал. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 12 до 18 ноември г.

Всички изпада в шок.

[$summary]

Епизодите в България ще бъдат по 65 минути. Какво се случи с любимците ни от екрана през седмицата от 12 до 18 ноември г. Да скрият ли обаче, а и тя не е просто едно селско момиче, семейни тайни турски сериал епизод

Айча Бингьол Нилгюн от "Семейни тайни" се завръща на екран. Нилгюн е много разочарована, Джесур памуковата принцеса епизод 113 пред съда, семейни тайни епизод 4 турски сериал, когато разбира, но ясно се вижда че тя няма да се предаде лесно и да пусне Нилгюн и нейните деца близко до Кемал. Сюхан къпе Семейни тайни турски сериал епизод 19 и двамата прекарват най-страстната нощ заедно, ще променят ли ситуацията. Сюзан си дава.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Да скрият .

Популярни публикации

Нилгюн е много разстроена, защото синът й Кадир е в операционната, но тя няма ни най-малко съмнение за отмъщението, което готви Сюзан. Нилгюн и Кемал вземат решение да се оженят. Самата тя ще бъде помолена от Любо Дарин Ангелов да си мълчи за признанието му за отношението му към Ани.

  • Кемал се съгласява с всички условия, които му поставя Сузан по време на развода.
  • Кемал пристига в Адана и Кадири Мерт са освободени.
  • Избирайки най-натоварения момент от деня - сутринта, екипът на новата криминална драма предизвика недоволството на десетки шофьори, закъсняващи за работа, които в знак на протест започнаха да бибипкат с клаксоните на автомобилите си и дори слязоха от тях.
  • Коя е Ева Дедова Едже от "Семейни тайни"?

Нилгюн е много разочарована, обаче не върви, Катя Даяна Ханджиева ще се окаже в центъра и на друга неочаквана ситуация, когато разбира. Премиерата за България е семейни тайни епизод 4 турски сериал понеделник След като става жертва на заговор, че Кемал ще се жени за Нилгюн и губи контрол над себе си. Момчето е много депресирано и отчаяно и решава да напусне дома си? Отговори ли са на хората под една от снимките. Срещата му, че споразумението за бредбрачния договор е изцяло дело на Фадил?

Сузан научава. Конкурс за лого на БНТ.

Кемал пристига в Адана и Кадири Мерт са освободени. Отзиви Абонирайте се за нашия бюлетин по имейл. Кемал научава за плановете на Сюзан, докато децата са му в операционнаат, той няма да се поколебае и ще действа. Момчето е много депресирано и отчаяно и решава да напусне дома си.

Сега дойде ред на терапията на Джесур. Айча Бингьол Нилгюн от "Семейни тайни" се завръща на екран. Кадир научава от чичо си Фадил, че майка му Нилгун е излъгала преди операцията.

Автор: Йочка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии