Кутии за скриване на тръби

В новите домове отоплителната система се намира така, че да не може да се види, всичко това се изчислява предварително. Важно е дъската да е напълно суха, преди да използвате тръбата.

Последният етап е инсталирането на специални елементи в ъглите, предназначени да прикрият нарязаните ръбове, благодарение на които пластмасовите кутии за отоплителни тръби се справя с чист външен вид.

В допълнение, това ще отнеме изрязани в ниша строителство за монтиране на щори или ролетни щори. Такава кутия може да бъде облицована и направена невидима. Многобройни тръби, решетки, изходи, броячи и вентили - всичко това се намира в малка баня, която вече не е много различна красота.

На първо място, трябва да сте сигурни, че комуникациите са непокътнати. Но дава възможност да "убиете две птици с един камък": скрийте грозните комуникации и направете банята по-просторна.

БГ декларира, функционална и относително ниска, ако можете да рисувате достатъчно добре, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица. След това, върху такъв екран можете да поставите термофилни растен. Редът за монтиране на рамката на ъгловата кутия от гипсокартон е показан като се използва вертикалната структура, кутии за скриване на тръби. Тази опция е практична.

Освен това. Естественото дърво е отлично решение за дизайн на стил.

  • Подкрепям pehoko.
  • Необходимостта от такъв прозорец е очевидна - по време на работа е необходима редовна проверка и ремонт на канализационната система. Идеята с рафт е особено добре реализирана, ако тръбата минава хоризонтално.

Използвайки пластмасови панели, за да скриете тръбите в тоалетната

Основното предимство на тези конструкции е, че те не "изяждат" пространството на банята и следователно са подходящи за стаи от всякакъв размер. Изграждането на кутията изисква умения за работа с рамкови структури, ако такива все още не са в багажа на знанието, по-добре е да потърсите професионална помощ. Първо, чугунът има коефициент на топлинно разширение от два до три пъти по-висок от този на стоманата.

Основното им предимство е възможността за лесен пълен достъп до тръби, филтри, метри и останалите. След като сте направили избор в полза на стъклопакети, трябва да помислите за осветяване на създадения състав.

Този продукт просто се поставя върху тръбата, след което се вкарва в слота и се застопорява на място. Има различни варианти за такива продукти. Кутията с гипсокартон се закрепва върху металната рамка с вертикални и хоризонтални елементи на профилите, кутии за скриване на тръби.

Тук въображението ни не се възпрепятства от нищо: канализационната система и линиите за водоснабдяване могат просто да кутии за скриване на тръби преместени в следващото техническо помещение или сутерен. Ще минават върху паркет. За пластмасови или дървени панели с водоустойчиво покритие рамката може да бъде изработена от дървени пръти, които не се нуждаят от допълнително покритие.

Как да направите сменяем панел от плочки в банята.

Желателно е всички продукти да се увиват със слой хидроизолационен материал. От метални галванизирани профили се създава рамка във формата на квадрат, който обгражда тръбите в тоалетната около периметъра.

Когато планирате да ремонтирате банята и тоалетната, не забравяйте да помислите как да маскирате водопроводните тръби.

Трябва да се уверите, че няма следи от мухъл или гъбички. Те иначе са високи точно до тръбата - 72 см. Рафтовете могат да бъдат отворени или затворени с или без вратикутии за скриване на тръби, импрегнирана европейски квалификации по футбол 2020 програма химикали. Това се обяснява с факта, че в бъдеще повърхността на кутията от GKL може да бъде украсена с плочки, но в малки апартаменти е много удобно.

Що се отнася до екологосъобразността: дъска.

За да подобрите помещението и да избегнете визуални или други неудобства, има много лесен начин за решаване на проблема: зашийте го в гипсокартон. При монтаж на система за водоснабдяване от нулата, можете веднага да използвате материали, които не изискват поддръжка на фитинги. Наскоро ролетните щори за тоалетна са много популярни. Такова решение е лесно да се приложи в кухнята, но в дневните, особено тези, решени в духа на минимализма, това често е трудно.

Основен Монтиране.

  • Просто ще е мръсотия и прахоляк отново.
  • Секции с профили с желаната дължина са фиксирани хоризонтално с помощта на дюбели по линиите, изтеглени на пода.
  • Как да скриете тръбите в тоалетната - 27 снимки на популярни начини.
  • Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

Препоръчваме използването на течни нокти или други пластмасови лепила като лепило, за да направим структурата сила и лека. В допълнение към това са необходими още профили: ръководство и основно, кутии за скриване на тръби. Докато за пластмасов панел трябва само да изберете формата и цвета. Много атрактивен изглежда екранът от витражи, който затваря грозния участък на стената. Много бюджетен начин да направите задната стена в тоалетната привлекателна е да използвате хоризонтални или вертикални щори!

В допълнение към сложността на ключовия недостатък на този метод е невъзможността бързо да стигнем до тръбата в случай на авария. Краищата на изрязаните детайли от гипсовата hosts file windows 10 missing се обработват със специална равнина за този материал, но кутии за скриване на тръби с тръбите остава! Но ремонта е завършен, след което се поставят върху основата на рамката и се фиксират с винтове.

Избор на материали за покриване на тръби в тоалетната

Ако сте избрали този метод, по-добре е предварително да смените старите тръби с нови - както водоснабдителни, така и канализационни системи. Цитирай Полезно. Всички проекти, предназначени да прикрият отоплителните системи, могат да бъдат разделени на две широки категории: готови уреди и специално произведени кутии.

В резултат на това всяка неизправност или запушване на дренажната система заплашва с нова ревизия. Системите за тръбопроводи са:. Миоки - Потребител Миоки.

Автор: Тотко
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии