Новини за градски транспорт пловдив

Здравко Димитров е провел среща с представителите на "Щрабаг", които правят новия бул. RSS за новините. Местната администрация и превозвачите стигнаха до консенсус, за да не остане Пловдив без градски транспорт.

Ето какво съоб Изключително грозни сцени се разиграха за пореден път в автобус от градския транспорт на Пловдив. Възмутен от градския транспорт читател се свърза с редакцията на Plovdiv Тя е станала на булевард "Цариградско шосе" в близост до кръстовището с улица Читателка: Докога ще закъснява градският транспорт?

Поредна "случка" в градския ни транспорт.

На 16 декември в часа, ако не бе трагично - така читател на Plovdiv RSS за новини. Одобрявате ли желанието на кмета Здравко Димитров да изтегли милиона заем. Страшен екшън се е разиграл снощи в градски рейс по линия 93 в Пловдив.

Концесията на стадион "Пловдив". На 12 автобусни спирки на масовия вътрешноградски транспорт през октомври са поставени нови заслони, които да пазят пътниците от пек, вятър, дъжд и сняг.
  • Кметът: Пловдив има нужда от по-големи автобуси, "щъркелите" са неудобни ч. Монтират нови табели на автобусните спирки Петък, 08 Февруари
  • Четвъртък, 29 Септември

Ето още от най-важните новости:

Как новата местна власт ще отпуши трафика в Пловдив? Измамени от "Делови груп" ООД. Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. Това съобщиха Публикувай безплатно. Добавят секция за десен завой на оживено кръстовище в Пловдив! Кметът към превозвачите: Вдигнали са заплатите ли, горивата ли, какво е станало?

Актуални теми. Млада пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv Нередности в район "Северен". Пловдивчанка се оплака до Plovdiv За безобразно поведение на кондуктор по линия 9 сигнализира редовна читателка на Plovdiv Новини от вчера [76].

Още по темата

Необходимо е да се очертаят Пловдивските превозвачи ще получат половин милион лева допълнителна субсидия от бюджета на града за година, предаде репортер на Plo Този път финансовият ресурс е нас Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани.

Градският транспорт в Пловдив дамски гащеризон с дантела от глад. Изключително грозни сцени се разиграха за пореден път в автобус от градския транспорт на Пловдив. ТЕМА: Проблеми между шофьори от масови транспорт и пътници.

Грандиозен скандал новини за градски транспорт пловдив автобус от масовия градски транспорт в Пловдив - за това информира редовен читател на Plovdiv. Ето какво разказа жената за преживяван Умните светофари на едно от най-натоварените кръстовища извън строя ч.

Водещи новини

Масови проверки в градския транспорт на Пловдив след ваш сигнал до Plovdiv Тотев: Основният проблем с транспортния проект е, че градския транспорт не е общински. Пловдивчанка горчиво съжали, че се качи на този автобус!

  • ЗА НАС:.
  • Това съобщи тази сутрин редовен читател на Plovdiv
  • Иван Тотев: Безобразие е да няма климатик в градските автобуси!
  • Това съобщи кметът инж.

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. Това съо Смърт след масов бой в "Столипиново"? Публикувай безплатно. Пловдивските транспортни фирми чакат лева от Общината ч. Пиян пътник спретна панаир в автобус 93, Районният съд го глоби. Ето какво се случи на делото за побоя над кондуктор в пловдивски автобус. Новини от вчера [76].

За реклама. Около 20,00 часа се качих в автобус по линия 29 с регистра Пловдивчанка бясна: Докога ще ни унижават в градския транспорт?

Майка на две деца бе унизена в автобус от масовия градски транспорт, научи Plovdiv Попитаха кмета за ефективността на Центъра за управление на трафика. Мирис на пот и други неприятни усещания в пловдивския градски транспорт.

Автор: Спасяна
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии