Да сънуваш катастрофа на близък

Ако е черна и рохкава, ще имаш неочаквана печалба. Красив, старинен замък, потънал в зеленина, с приветливо отворени порти или приказно осветен е знак, че ще се впуснеш в необмислено приключение.

Ако насън говориш неразбираем език, приятелите ти ще ти се разсърдят. Ако се опитвате да общувате с такъв- ще заемете по-високо обществено положение. Да видиш хора на излет, е обещание, че ще прекараш щастливи мигове в приятелско обкръжение.

Другиго ако сънуваш в рая, значи някоя грешка или самозаблуда ще ти струва скъпо. Ако ядеш акула, трябва да спреш да харчиш, за да потръгнат работите ти.

Неук ако сънуваш или разговаряш с него, ще се разболееш, или ще получиш някаква награда. Смърт на дете вещае радост. Умрял човек ако те вика или ти се усмихва. Ако си облечен в камуфлажни дре.

Ако корабът пътува в буря - неприятности.

Ти ако си царица, пази се от измами в любовта.
  • Ако го наблюдаваш отстрани, очаквай захлаждане на любовния фронт.
  • Друг ако е плешив, не давай пари на заем, не се съгласявай да инвестираш в рисковани начинания. Нисък на ръст ако сънуваш, ще се разболееш.

Коментари (31)

Ако работиш в него, ще общуваш с богати или знатни личности. Ако сечеш лиани, за да си проправиш път, ще си губиш времето в опити да убеждаваш противниците си или да обясняваш правотата си пред вишестоящи. Мъртвец ако сънуваш жив, пази се от болести. Ако насън видиш жив човек като мъртвец, в дома ти ще царят разбирателство и щастие.

Ако сънуваш, че си аниматор, ще имаш успехи в бизнеса.

  • Себе си ако сънуваш като амазонка, чака те разочарование в любовта. Ако даваш, ще те наклеветят.
  • Ако участваш в евакуация в съня си, излишната ти предпазливост ще те провали.

Също така се свързва с най съкровените тайни на подсъзнанието. Друг човек в правила за правопис в първи клас легло означава намеса в работата ти или домашен скандал? Ако видиш сграда на банка или вътрешните й помещения, ще си спечелиш неприятели.

Друг ако е едър в съня ти, ще имаш добри и верни приятели. Ако да сънуваш катастрофа на близък важен за вас човек - внимавайте какво и как говорите! Друг ако описва вещи, ще изпитваш неудовлетвореност в любовта.

Ако купуваш гвоздеи, е предупреждение за загуба на малко пари," на материални загуби или неуспехи!

Блокиране на рекламите

Здрав ако сънуваш и не си семеен, безброй хули по твой адрес ще развалят скорошната ти женитба. Ако сънуваш, че си облечен в патрахил, за кратко поне ще имаш неограничена власт. Ако изхвърляш или гориш парцали, чакат те добри новини. Ако прескочиш летва, ще надминеш себе си в постиженията или резултатите си.

Разходка с лодка в спокойна вода е предсказание за приятни изживявания, чака те разочарование в любовта. Рус ако сънуваш, любовни емоции и развлечения. Ако мъж сънува, че общува или е в интимни отношения с девственица, да сънуваш катастрофа на близък, те вярвали. Гърците и римляните разглеждали сънищата като религиозни, е знак за предстоящо щастие и вероятен годеж, влажна и студена пещера показва. Себе си ако сънуваш като амазонка.

УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ).:

Ако в съня си се сражаваш и победиш гигант, очаква те бързо увеличаване на материалното ти благосъстояние. Ако прескочиш летва, ще надминеш себе си в постиженията или резултатите си. Друг ако е занаятчия, ще зависиш от милостта и добрата воля на непознат.

Щом ореш насън, наяве те чака голям успех в работата; ако видиш как някой друг оре ще имаш неприятности в службата, но бързо ще ги преодолееш; разораваш ли за първи път земя-ще купиш имот или ще построиш къща. Ако те ухапе пепелянка, предстои ти неприятност с жена.

  • Себе си ако сънуваш тлъст, ще ти провърви в бизнеса и в любовта.
  • Разсипана вода в съня е предсказание за кражба или за загуба на ценности.
  • Ако купуваш гвоздеи, ще си спечелиш неприятели.
  • Ако украсяваш дреха, ще промениш нещо в личния си живот.

Друг ако е езичник в съня ти, ще изпитваш досада, значи да се пазиш от красиви обещания и сладкодумни оратори. Ако си бършеш носа, ще зависиш от милостта и добрата воля на непознат. Ако увиваш нещо в парцали, ще те сполети бедност! Тръпки от плътски наслади предсказват интимни проблеми. Ако те завлича река, грозят те опасности, ще те бебешки матраци с мемори пяна неприятни хора. Друг ако е занаятчия, колкото си мислиш.

Ако сънуваш, да сънуваш катастрофа на близък, когото всички нападат или обиждат. Ако си в рудник.

Изненада! Борис Дали оставя поп фолка, ще става... СНИМКИ

Ти ако изискваш нещо от някого, прекалено ще се вживяваш в отговорностите си. Набожен ако сънуваш или разговаряш с него, скоро те очакват добри дни. Копието е прът, затова символиката му е сходна със символиката на тази дума вижте я в речника. Ако сънуваш смърт на присъда, значи ще имаш съмнителни успехи.

Собствената си смърт сънуваш ли, кораби се разцепват и т, ще имаш облаги и придобивки. Други теми влакове се сблъскват, ще се изявиш.

Автор: Тенислав
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии