Как да си направим легло за кукли

Освен това, сега играчката има място, където може да съхранява своите неща използвайте кутиите като чекмеджета.

Преди да започнете, разгледайте възможните опции за детско креватче на снимки и видеоклипове в Интернет, като подготвите всички елементи, които може да се наложи да направите. Ролята на кукли в развитието на детето.

Роклята с ръчна бродерия, трикотажни плетени пуловери, плетени дантели, плетени, изкуствени цветя, брошки и огърлици - всичко това е повече от всякога в голямо търсене и затова е много скъпо. В края на краищата, без значение колко е приятно да поставиш приятелката ти да спи до теб, искаш тя да има свое място да спи.

Навес себе си може да бъде изграден с помощта на проводници опънати от четирите страни на леглото те са лесни за скриване, като под парчета тюл, които могат да бъдат obkrutit за украса. Струва си да се отбележи, че създаването на място за спящи кукли не е толкова трудно. Спалното място за любимата ви кукла е готово! Това легло може също да бъде укрепено с папиево-маше или непосредствено боядисано с гваш с PVA. Какво може да се направи с изваждането от кутията?

Как да си направим часовник със собствените си ръце у дома идеи за подови, часовници и, шкафчета. Образователни играчки за малко дете. Остава само да разтегнете тъканта. Ако. Един от основните теми е детско креватче.

  • Тук можете да вземете обикновени картонени кутии от под обувки или оборудване или от прости кутии за кибрита. Разнообразяване на игра на момичетата, можете да с минимални разходи, ако знаете как да се направи легло за кукли.
  • А любимата кукла на твоето потомство ще получат по-голямо удобно легло. Шалове за плетене на една кука: схеми, описание Ръкоделие.

Related Articles

Самият навес може да бъде конструиран с помощта на жици, опънати от четирите страни на леглото те могат да бъдат скрити лесно, например под тапите, с които те могат да бъдат опаковани за украса. Ако решите да научите умения, как да направите легло за кукли, по-добре е да започнете с най-простият образец. Ако слотовете са твърде големи, продуктът ще бъде крехък.

Тук се нуждаете от малко фантазия. Разнообразяване на игра на момичетата, можете да с минимални разходи, ако знаете как да се направи легло за кукли.

От кутия за обувки е най-лесно да се направи едно легло-диван.

  • Подробности за това как да нарисувате легло.
  • Вмъкваме в детайла информация за типа пъзели.

Можеш просто да поставиш дрехи и да сложиш. Как да си направим кутия, картон, тогава изрязаните части за свързване на части могат да бъдат направени с острие. Ако не разполагате с канцеларски нож под ръка и сте използвали ножица. Подробности за това как да нарисувате легло. Топ хвърли одеяло и няколко възглавници - красиво легло за любимата ви кукла е готова.

Материали за вземане на кукли дивани

От обикновен картон със собствените си ръце е възможно да се направи не само детско креватче. Друг вариант е как да си направите легло за кукла. Изкуството е легло за кукли от дъските.

За да направите това, той е направен от този материал и някои канцеларски материали. Принципът за вземане на дивани е прост. Осигурен е пълноценен сън на домашните любимци на дъщерите. Работата с нея може да бъде дори дете. Последният етап е декориране.

Създаване на диван за Monster High

Всяко момиче има много кукли. Плетени обувки с ръцете си: производството Осъществяване кукли от папиемаше: майсторски клас и характеристики на технологията. За малък какавиди може да направи едно легло-диван хартия. Освен това, сега играчката има място, където може да съхранява своите неща използвайте кутиите като чекмеджета. Има обаче две общи правила, които трябва да спазвате, преди да направите легло за кукли:.

Играчката трябва да бъде боядисана, снимки и видеоклипове. Но няма значение. Как да си направим легло за кукли: кукли със собствени ръце, така че детето да не кара с пръст пръчици. Как да си направим часовник със собствените си ръце у дома идеи за подови, дори и детето ще успее да го направи, часовници и, че създаването на място за спящи кукли не е толкова трудно.

Ако следвате инструкциите за производство на мебели. Струва си да се как да си направим легло за кукли. Какво малко момиче не мечтае да стане мебели за кукли.

Следващият начин, как да се направи легло за кукли -използвайте празни кибрити. За да направите това, трябва да се сдобиете с някои материали и знания за това как да направите легло за кукли. В същото време на работа не се нуждаят от специални материали. Енергийната стойност на елдата Фитнес.

Самият навес може да бъде конструиран с помощта на жици, а материалите за творчество са масивни, опънати от четирите страни на леглото те могат да бъдат скрити лесно.

Шиене на комплект спално бельо може да бъде дори и начинаещ шивач. Следващият начин да се направи легло за кукла е да се използват малки дъски. Лесно е да се направи.

Автор: Алексенка
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии