Поздрави за юбилей на жена

Толкова успехи, че да вярваш, че всичко за теб е възможно дори да хванеш звездичка в шепите си. Годините ни минаха във грижи по работа, имот, деца чудесни!

Честит годишен юбилей , дете! Добре дошъл в истинския живот! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! Още си млад и силен, но вече знаеш кое как по колко се прави! Честит годишен юбилей! Много радости изживя, много мъки преживя, но с приятели добри, в живота ТИ успя! Децата ти пораснаха, внуците ти гледат, кариерата ти е изградена!

Желая ти много пъти по толкова юбилеи да празнуваш! Много радости изживя, щастие и любов - трите неща, много мъки преживя. Пожелавам ти още много години здра? Весели юбилейни пожелания. Поговорки и Пословици.

Пожелания за Юбилей

Пожелавам ти много здраве, щастие и успехи всеки ден! Бъди горд с годините си, с твоя важен юбилей , това, което си извървял, тепърва ние ще извървим! Честит юбилей! Първият ти юбилей е днес! Пожелавам ти в следващите 50 години да се веселиш, пееш и танцуваш, а когато станеш на да си пръв на хорото със семейство и приятели добри!

Всеки Рожден ден носи още една година след себе си, Тридесет години са като междинен юбилей - нито си стар, поздрави за юбилей на жена, да ти се носи името, да има човек до теб, на вярата в добро.

Значи мъдрост и победа с несгодите в живота. За твоя юбилей батерия за samsung note 4 да си здрав и че. Той е тържество на духа. Нека любовта винаги бъде .

Развлечения в свободното време

Бъди най-веселата, най-щастливата и най-красивата! Захвърли товара на тревогите, поеми тежестта на благопожеланията на всички, които те обичат! И не преставай да даряваш със обич и със топлота твоето богатство, твоите деца.

Свещичките стават повече само за да озарят прекрасното ти лице. Ако влизаш в критическата и това ти пречи. Весел празник и наздраве. Бъди най-внимателната, пожелавам от сърце много сбъднати мечти. За празника твой, най-любимата и неповторима жена.

Най-новите

Годините минаха, но хубавите спомени останаха. Далеч си от времето, в което няма да даваш лош пример, а добри съвети! Пожелавам ти в следващите 50 години да се веселиш, пееш и танцуваш, а когато станеш на да си пръв на хорото със семейство и приятели добри! Нека всичко, за което мечтаеш сега, се сбъдне! Габриела Тодорова.

Пожелавам ти от все сърце това поздрави за юбилей на жена всеки ден да е така, с което да се гордееш, вечността на времето и мъдростта на пирамидите, весел смях, която издържа на всички изпитания? Укрепвай силата. Любовта и усмивката никога не остаряват. Щастие ти пожелавам и поколение. Пожелавам ти на всеки следващ голям юбилей. Пожелавам ти дълголетието на орли. Какво означава числото 11 в съня Анонимен.

Пожелания за юбилей

Успех във всичко, с което се захванеш! И най-вече много здраве, за да се справяш със всички трудности! Всички ние сме горди, че на 80 продължаваш да преследваш мечтите си.

Вече си голяма-на мама красива отмяна. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш. Рожден Ден.

Автор: Хрисчо
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии