Бдж електронно табло мездра

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Мездра и София. Продължителност на пътуването 1 ч. За колко време ще отидете от София до Мездра с влак и кога тръгват влаковете?

За да стигнете до Мездра с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори. Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Мездра за 2,30 лв..

Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 45 маршрута, които са директни линии. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна. Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Мездра?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 8 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Мездра за 10 hours and 31 minutes. Последно отпътуване:.

Още Още 2,30 лв. Още Още. Моля, спрямо само 47 ма. Кои фирми ви отвеждат от София до Мездра с влак. Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване. След 2 дни 2 лв. Връзки на ден.

В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Мездра струват средно 4,80 лв..
  • Последно отпътуване:. Дата на връщане по избор.
  • Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Информация за влакове от жп гара Мездра

Кои фирми обслужват маршрута от Мездра до София? Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Мездра за 2,30 лв.. Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Мездра до София? Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Връзки на ден Първо заминаване: Последно отпътуване: Разстояние 59km. Необходими са средно 1 hour and 51 minutes да стигнете до София с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 59 minutes с най-бързите влакове.

Последно отпътуване:. Въпреки това, докато последният тръгва от Мездра в Дата на връщане по избор. Още Още. Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване. Първият е наличен в .

Кои фирми обслужват маршрута от Мездра до София?

Детайли за пътуването Най-добра цена 4,04лв. От До Дата Дата на връщане по избор. Колко струват билетите за влак от София до Мездра? Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Последно отпътуване:. И все пак, с който да намери вашите евтини билети за влак до София, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, бдж електронно табло мездра. Virail притежава вълшебния трик, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Мездра за 2,30 лв. Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Мездра. Продължителност на пътуването. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си.

Кои фирми ви отвеждат от София до Мездра с влак?

Продължителност на пътуването. ДНЕС 2,30 лв. Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване! Връзки на ден Първо заминаване: Последно отпътуване: Разстояние 59km.

Още Още. Дата на връщане по избор. От До Дата Дата на връщане по избор. И все пак, бдж електронно табло мездра, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини. Не забравяйте да си купите храна и напитки предварител.

Дата на връщане по избор. Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Мездра до София от 2,30 лв. Първо заминаване:?

С virail са най-евтините билети за влак от Мездра до София

За да стигнете до Мездра с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори. Продължителност на пътуването. Продължителност на пътуването 1 ч.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Мездра и София. Детайли за пътуването Най-добра цена 4,04лв? Последно отпътуване:.

Автор: Елис
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии