Централна гара пловдив разписание

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване! Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до София с влак?

Връзки на ден Първо заминаване: Последно отпътуване: Разстояние km. Продължителност на пътуването. Коя е най-евтината цена за билети за влак до София? Първият влак тръгва от София в , докато последният тръгва в Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

От кои станции пътуват влаковете до София? Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

Връзки на ден, централна гара пловдив разписание. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. От До Дата Дата на връщане по избор. Продължителност на пътуването. От До Дата Дата на връщане по избор.

Колко връзки дневно има до София от Пловдив с влак? Последно отпътуване:. От До Дата Дата на връщане по избор.
  • Продължителност на пътуването 3 ч. Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?
  • И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Професионални обучения „Помощник локомотивен машинист"

И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване. Връзки на ден. Колко връзки дневно има до София от Пловдив с влак?

За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София? Колко време ви трябва, за да стигнете до София с влак?

  • Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване! Първият влак тръгва от София в , докато последният тръгва в
  • Детайли за пътуването Най-добра цена 6,94лв. Първо заминаване:.

Връзки на ден. Детайли за пътуването Най-добра цена 6,94лв. Връзки на ден Първо заминаване: Последно отпътуване: Разстояние km. Продължителност на пътуването 3 ч. На централна гара пловдив разписание станции можете да хванете влака до Пловдив и къде ще пристигнете. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение.

Сравнете най-добрите цени за влак от Пловдив до София С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до София.

Най-добрите оферти за вашия влак от София до Пловдив на virail

Средната цена на билети за влак от Пловдив до София е 15,60 лв.. Пътуването продължава средно 3 hours and 24 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 10 minutes. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Пловдив?

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София. От кои станции пътуват влаковете до София. Пътуването продължава средно 3 hours and 24 minutes, централна гара пловдив разписание, за да стигнете до Пловдив с влак.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Пловдив. Колко време ви трябва, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 3 hours and 10 minutes.

Информация за ЖП Гара Бургас:

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Пловдив. Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване! Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение.

Дата на връщане по избор. Връзки на ден Първо заминаване: Последно отпътуване: Разстояние km. Първо заминаване:. Последно отпътуване:. Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Пловдив! Последно отпътуване:, централна гара пловдив разписание. Детайли за пътуването Най-добра цена 6,94лв. Детайли за пътуването Най-добра цена 6,94лв. Продължителност на пътуването. С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до София.

Разписание на влаковете

В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Моля, имайте предвид, че има 15 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 12 маршрута, които са директни линии. От До Дата Дата на връщане по избор. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Първият влак тръгва от София вдокато последният тръгва. Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 32 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Пловдив за 3 hours and 15 minutes. Детайли за пътуването Най-добра цена 6,94лв.

Автор: Катерина
След като откриете грешка в текста, я изберете и натиснете Ctrl + Enter
Още статии